SITGES

Är ni redo för er nästa företagsresa?

Sitges är en charmig kuststad där pastellfärgade hus klättrar längs sluttningarna ner till de kristallklara vattnen. Genom dess smala gränder flödar en energifylld med konstnärliga butiker och doften av färskt bröd och havsluft, lockande att utforska varje hörn och njuta av solens strålar.

Färgsprakande variation på liten yta

Flaggor i regnbågens alla färger vajar vackert utanför kaféer och barer. Sitges är en stad som är känd för sin öppenhet och acceptans för alla människor. Det har lett till en fantastisk och färgsprakande mångfald av personligheter, butiker, ateljéer, kulturupplevelser, restauranger och barer. Denna genuina stad är perfekt för alla som älskar det vackra i livet.

Sitges har många vackra stränder, trendig shopping, pittoreska gränder med vackra stenbyggnader och matupplevelser med råvaror från både hav och land. Det är ett perfekt resmål för företaget, framför allt som incentiveresa eller kickoff men givetvis även med möjlighet för konferens.

Sitges ligger bra till i förhållande till Barcelona stad och flygplats, med en tågresa på knappt 40-minuter sydväst från staden kan du snabbt ta dig till Sitges.

Vad vill ni göra under företagsresan?

Om ni är osäkra på hur ni ska planera och lägga upp alla aktiviteter under resan

kontakta oss för att få mer information och offertförslag. Eller läs mer nedan för inspiration.

Varför företagsresa till Sitges?

Sitges skulle man kunna likna vid Barcelonas charmiga lillasyster. Med en något lugnare och gemytlig atmosfär där allt du kan önska finns runt knuten. Här finns allt för soldyrkaren, där stadens många stränder erbjuder en mängd olika atmosfärer; för kulturälskaren, som vill uppleva historiska torg, mysiga gränder och museer; för den festsugna, som vill roa sig på någon av de livliga barerna och klubbarna längs strandpromenaden; för matfantasten, som vill fördjupa sig i den rika katalanska gastronomin och samtidigt njuta av en fantastisk havsutsikt.

Vi känner Sitges utan och innan och ser fram emot att visa dig allt som staden har att erbjuda. Genom våra många kontakter kan vi garantera genuina och annorlunda upplevelser som inte går att hitta i någon turistguide.

Oavsett om man vill utforska konstscenen, njuta av solnedgången på en strandbar eller dansa under stjärnorna, är Sitges en plats där varje ögonblick blir en minnesvärd upplevelse.

Varför välja oss?

Reseplanering från start till slut

Vi har spenderat mycket tid i Barcelona, både privat och med företagsgrupper och känner till stadens pärlor mycket väl. Vi vet vad som behöver göras inför och under resan. Att planera en resa för en stor grupp är väldigt tidskrävande och därför är vi med er från tidigt skede i planeringen för att säkerställa att resan anpassas för att passa era behov.

Oförglömliga upplevelser

Upplevelserna är det som gör resan unik och minnesvärd. Genom vår erfarenhet på plats, lokala kännedom samt ett brett kontaktnät av lokala förmågor och samarbetspartners hittar vi aktiviteterna som kommer få er företagsresa att bli oförglömlig samtidigt som teamkänslan i gruppen kommer öka.

Kvalitet i fokus

Tomas Event värdesätter kvalitet före allt annat. Detta präglas genomgående i vår process från planering till genomförande. Du skall känna dig trygg med oss som partner, därför är vi med er i alla steg av planering samt på plats i Barcelona under resan. Lämna kvaliteten åt oss så att ni kan fokusera på varandra och syftet med resan.