LIVEUPPTRÄDANDEN

Liveuppträdanden skapar glädje och positiva upplevelser.
 Ett mervärde till ditt evenemang

ARTISTER

TRUBADURER

TEKNIK
Ljud, Ljus, Bild för konferenser och fester

COVERBAND

SHOW

DJ

ARTISTER

TRUBADURER

TEKNIK
Ljud, Ljus, Bild för konferenser och fester

COVERBAND

SHOW

DJ

WE WILL ROCK YOU

Hos oss kan du boka artist för ert nästa event, konferens eller annat arrangemang, stort som litet. Vårt jobb är att hitta underhållning som gör ditt event oförglömligt. Vi strävar alltid efter att skapa en atmosfär som passar perfekt för just din vision och målsättning. Genom att lyssna noggrant på dina önskemål och behov kan vi kurera en lineup av artister, DJs och band som speglar din stil och skapar den rätta stämningen för ditt evenemang.

Vi lägger stor vikt vid att säkerställa god kvalitet på de artister vi bokar och förser dig samtidigt med den tekniska utrustning som behövs för ett lyckat arrangemang. Med vår erfarenhet och expertis kan du känna dig trygg i vetskapen att varje detalj är noggrant planerad och genomförd med precision. Låt oss ta hand om underhållningen så att du kan fokusera på att njuta av evenemanget tillsammans med dina gäster.

Rydell & Quick

Rydell & Quick

Rydell & Quick turnerar hårt och ger allt på sina spelningar, både när det gäller personligt engagemang och leverans. Allt detta har gett dem en trogen, ständigt växande publik som vet att de kan vänta sig den perfekta mixen av rockmusik och spektakulär underhållning.

Rydell & Quick´s specialitet är att leverera en unik show med personligt engagemang för såväl kund som publik. Det unika med Rydell & Quick är Malin´s saxofon och Christer´s sätt att underhålla publiken. Lägg därtill dubbla trummisar samt ljud, ljus och dekor av absolut yppersta klass och du har en av Sveriges mest efterfrågade shower.

När Rydell & Quick anlitas för företagsarrangemang anpassas musik och framtoning för att passa den aktuella målgruppen. Vid företagsevent består showen av material från andra artister men alltid arrangerade och framförda med R&Q´s särprägel. Från de senaste hitlåtarna till 80-90-00-tal.

Rydell & Quick

JAMLADIES

VI ÄR JAMLADIES

”J” som i Jenny, ”A” som i Anna, ”M” som i Mia bildar ett av Sveriges mest rutinerade showband. Snart 15 år med hundratals event, galor, julshower, TV-framträdanden, kick-offs, after beach och partyn – både stora och små – gör Jamladies unika i mångsidighet, flexibilitet och bredd på repertoar. Förmågan att anpassa innehåll för att kvällen ska bli unik och skruva till det lite extra är något Jamladies är experter på!

Utöver sång i världsklass och spektakulära shownummer är Jamladies scenkostym något alldeles extra och en riktig ”wow-faktor” som ger känslan av exklusivitet. Publikkontakt och interaktion är mycket viktigt – kvällen ska skapas tillsammans med gästerna! Ofta anlitas Jamladies både som artister och konferencierer.

JAMLADIES

Lise & Gertrud

Lise & Gertrud

Denna karismatiska duo slår år efter år knockout på publiken med sin version av låtar som ”alla” har hört. Med två ruskigt samspelta röster och en makalös cello når de musikaliskt svindlande höjder. Alltid med en stor portion självdistans i dialogen mellan låtarna!

”Att överträffa människors förväntningar sporrar oss båda två”
Lise & Gertrud

Varmt välkommen!

OFFERTFÖRFRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN