SPÄNNANDE MÖTESFORMER

Vi har hela Sverige som mötesarena

Vi arrangerar event, möten och konferenser som underhåller!

Möten där det kreativa och roliga möts

Med ett event vill vi skapa emotionella värden, delaktighet och engagemang hos deltagarna. För att lyckas med detta behöver man skapa en upplevelse som ger gehör.

Tomas Event arrangerar annorlunda och minnesvärda möten och event utifrån varje kunds behov och önskemål. Vår definition på ett event är när människor samlas vid en viss tid på ett visst ställe för att kommunicera något och samtidigt ge en upplevelse och göra ett avtryck. Med andra ord, ett event är ett möte.

Heldagskonferens eller ledningsgruppsmöte, halvdagskonferens eller minimässa. Oavsett om du behöver hjälp med bokning av föreläsare, inspirerande lokal eller ett helt event där vi planerar och designar mötet i minsta detalj. För oss är alla möten lika viktiga, och inget är möte för litet eller stort.

STOCKHOLM

Nära naturen men ändå i stan. Konferens på hotell eller konferens på kursgård. Teambuilding mitt i city eller i skärgården. Kickoff bland takåsarna eller kickoff i skogen. Valmöjligheterna är oändliga och Stockholm erbjuder det mesta för de flesta.

Stockholm är fullt av vackra platser och fartfyllda aktiviteter för alla. Det finns närmast oändligt med konferenslokaler att välja mellan, allt för den lilla ledningsgruppen till stora kongresser.

Med över 30 år inom mötesindustrin i Sverige och internationellt, med bas i Stockholm, har vi den styrka och kontaktnät som behövs för att koordinera möten på platser och med koncept som ger ditt möte ett innehåll.

Vad vi gör

Tomas Event är behjälpliga vid alla steg, från planering till genomförande, för att säkerställa att er resa blir oförglömlig. Tillsammans med er hjälper vi till med:

Planering

Mat & Dryck

Transport

Bokning av lokaler och logi

Aktiviteter

Deltagarhantering

c7pYigiQ

Hela Sverige som mötesplats

Vi har vår bas i Stockholm men har hela Sverige som arbetsplats. Från Norr till söder och öst till väst. Vackra landskap, långa älvar, skog, skärgård, snöiga vintrar samt en bred blandning av småstad och storstad. Sverige är fantastiskt och möjligheterna för konferens och möten är många.

Upplev västkusten och möjligheterna i Göteborg, Kick off i Åres fantastiska fjällvärld eller konferens i Stockholm och stärk företagets teamkänsla med någon av alla aktiviteter som staden bjuder på.

Vi har ett varierat utbud av aktiviteter, underhållning och aktiviteter i hela Sverige där vi gillar att skapa event som sätter spår.