VARFÖR VÄLJA OSS?

Genom kommunikation, logistik, aktiviteter och underhållning skapar vi mötet, konferensen eller eventet som passar ert behov

Om Tomas Event

Vi är det lilla bolaget med det stora nätverket. Tomas Event är i grunden ett eventföretag. Vi skapar arrangemang där ert syfte, känsla och mål ligger i fokus. I 30 år har vi arbetat med att skapa kreativa lösningar åt våra kunder, där starka relationer alltid är en viktig del för oss och även bidrar till goda resultat. Vårt samarbete med företag och konsulter med spetskompetens för våra olika uppdrag är starkt. Detta gör att vi kan tillgodose er som kund med det bästa. Vi kan ansvara för hela projekt eller delar av projekt.

Vi erbjuder:
Analys, projektledare, projektassistenter, uthyrning, administration, grafisk formgivning, foto och film, vepor/folie, idé och koncept, event och utbildning.

Hör av dig till oss för mer information eller frågor!

TOMAS WICKGREN
EVENT MANAGER

Eventplanering
Kampanjutformning
Konceptutveckling
Floor Manager
Kreativ ledare

Sedan barnsben har musiken och att hitta roliga och spännande koncept varit en viktig del i mitt liv och något som följt med mig under hela mitt arbetsliv. Jag har under de senaste 30 åren haft möjligheten att jobba med en rad olika artister i Sverige genom att koordinera och arrangera företagsfester och festivaler.

Jag har jobbat med både stora och små projekt, och går alltid in med en prestigelös inställning för att vara så lösningsorienterad och effektiv som möjligt och hitta bästa lösningarna. Jag har tack vare mina uppdrag fått en väldigt bra helhetsbild och erfarenhet av handelsplatser och destinationer. 

Styrkor:

Teamspelare, idé & behov, stort & brett nätverk, driven, engagerad, innovation

tomas@tomasevent.com

info@tomasevent.com

Tel: 070 742 85 00