BARCELONA

Att åka med oss på er nästa företagsresa innebär:

Roligare aktiveringar och genuina upplevelser med maxat genomslag.

Den perfekta staden för konferensresan

Listan på varför vi älskar Barcelona och varför det är den perfekta staden för konferens- eller företagsresan kan göras lång. Barcelona är en stad av kontraster, där vi kan uppleva det enkla och genuina såväl som lyx. Det är en fantastisk storstad med en lång historia och stark kultur som ligger perfekt belägen vid kusten. Här kan vi uppleva berg, hav, stränder samt häftig arkitektur där gatorna är kantade av barer och restauranger.

Genom aktiviteter, mat och dryck kan vi ta er från stadens gömda gränder till trendiga restauranger. Att upptäcka pulsen i denna stad är en oförglömlig upplevelse.

Vad vill ni göra under företagsresan?

Om ni är osäkra på hur ni ska planera och lägga upp alla aktiviteter under resan

kontakta oss för att få mer information och offertförslag. Eller läs mer nedan för inspiration.

Staden som har allt

Barcelona ligger ständigt i toppen av Europas topp-destinationer, för såväl konferens- och företagsresor som privat turistmål. Vi förstår verkligen varför då det finns massvis av olika sätt att upptäcka staden på. Ta en cykeltur från toppen av Mount Tibidabo, genom stadens fantastiska arkitektur och historiska platser och avsluta på stranden vid medelhavet. Eller upplev de spanska smakerna genom varierande restaurangbesök, matlagningskurser, tapasutmaningar och cavaprovningar. Från gränderna i El Born och gotiska kvarteren till vingårdar utanför staden och citykärnans myllrande Placa de Catalunya och La Rambla är utbudet av mat och dryck fantastiskt.

Bortom stadens kultur, sevärdheter och matupplevelser finns även ett brett utbud av aktiviteter för ert företag. Vad sägs om en fotbollsmatch på berömda Camp Nou för att se FC Barcelona spela, ett besök på Circuit de Barcelona för en dag av racingaktiviteter eller för att se Spaniens Formula 1 Grand Prix? Jobba upp pulsen med ett träningspass eller ta de lugnt med yoga på stranden.

Vi tar fram ett helhetspaket med blandade aktiviteter och upplevelser för den ultimata resan till Barcelona.

Varför välja oss?

Reseplanering från start till slut

Vi har spenderat mycket tid i Barcelona, både privat och med företagsgrupper och känner till stadens pärlor mycket väl. Vi vet vad som behöver göras inför och under resan. Att planera en resa för en stor grupp är väldigt tidskrävande och därför är vi med er från tidigt skede i planeringen för att säkerställa att resan anpassas för att passa era behov.

Oförglömliga upplevelser

Upplevelserna är det som gör resan unik och minnesvärd. Genom vår erfarenhet på plats, lokala kännedom samt ett brett kontaktnät av lokala förmågor och samarbetspartners hittar vi aktiviteterna som kommer få er företagsresa att bli oförglömlig samtidigt som teamkänslan i gruppen kommer öka.

Kvalitet i fokus

Tomas Event värdesätter kvalitet före allt annat. Detta präglas genomgående i vår process från planering till genomförande. Du skall känna dig trygg med oss som partner, därför är vi med er i alla steg av planering samt på plats i Barcelona under resan. Lämna kvaliteten åt oss så att ni kan fokusera på varandra och syftet med resan.