Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol1/qi/6chvvz4nyh1xh8m/tomasevent.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Tomas Event & Design | Kreativa möten & konferenser i Stockholm

Möten och konferenser

”Spännande mötesformer, i Sverige och utomlands. Det är just möten mellan

människor vi finner extra kul.

Annars hade vi inte arbetat med det vi gör.

Därför ser vi att dessa möten blir så bra som möjligt.”

moten_top
Konferens
Konferens

Heldagskonferens eller ledningsgruppsmöte, halvdagskonferens eller minimässa. Vi hjälper dig oavsett om du behöver hjälp med delar eller hela upplägget.

Lokaler
Lokaler

Vi erbjuder allt från den mysiga kursgården i skärgården till de coola, funktionella lokalerna mitt i city.

Kick-off & teambuilding
Kick-off & teambuilding

En kickoff symboliserar oftast en nystart eller igångsättning med företaget.

Utbildning
Utbildning

Ibland har en konferens, ett möte eller en kickoff syftet att utbilda och förstärka med hjälp av föreläsare, coacher eller inspiratörer.

Aktiviteter
Aktiviteter

En aktivitet är ett uppskattat avbrott under en heldagskonferens, under kundminglet eller som en del av festen.

Teknik, scen & dekor
Teknik, scen & dekor

Bra och väl fungerande teknik är en viktig del för en lyckad konferens

Möten & Konferens

Det är just möten mellan människor vi finner extra kul. Annars hade vi inte arbetat med det vi gör. Och därför vill vi se till att dessa möten blir så bra som möjligt.

Vårt arbete är att se till att ni slipper tänka på alla detaljer kring ert arrangemang. Vi sköter alla de praktiska detaljerna såsom planering, logistik och flöden, anmälningar och bokningar av eventuella aktiviteter och boende. Vi underlättar för dig som kund så att du kan lägga ditt fokus på mötet, att skapa och utveckla relationer med medarbetare samt fokusera på mötets innehåll istället för logistiska och praktiska detaljer runt omkring.

Med snart 20 år inom mötesindustrin i Sverige och internationellt, har vi den styrka och kontaktnät som behövs för att koordinera möten på platser och med koncept som ger ditt möte ett innehåll utöver det vanliga. Vi kan erbjuda exklusiva aktiviteter med bland annat Sveriges starkaste artistportfölj och designade mötesmiljöer över hela landet.

Vi finns för dig för att förenkla ditt arbete i såväl planering som genomförande. Det kan ibland vara både tidskrävande och kostsamt att planera ett arrangemang själv, där finns vi tillhands för att ge er de bästa förutsättningarna för just ert arrangemang. Du som kund kan själv välja hur pass involverad du vill vara i planering och genomförande. Vill du lägga ditt arrangemang helt i våra händer är vi bekväma med det, men vill du vara med i några eller varje steg är du mer än välkommen att vara det.

Nytt & Hett!

Vilka hotell, lokaler och mötestrender är hetast just nu? Fyll i din mailadress för kostnadsfria tips och förslag.

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande så svarar vi dig så fort som möjligt.