Rom

”Den eviga staden” är något Rom kallades för redan under antiken. Den vackra italienska huvudstaden bjuder på fantastiska kulturfynd och stadens byggnader vittnar om en lång och spännande historia.

Rom, med sina smala gator, sin långa historia och fantastiska konferensmöjligheter gör det möjligt för den lilla såsom den stora gruppen att belägga sin konferens här. Med gångavstånd till det mesta lämpar sig staden perfekt för en konferensresa där man önskar möjlighet för sevärdheter och aktiviteter i staden. 

För de som önskar uppleva det riktigt autentiskt italienska ligger vindistriktet Castelli Romani endast ca 40 minuters biltur från Rom. Här kan man uppleva en av många familjeägda vingårdar där vinet tillverkas från druva till dryck. Ta del av familjens historia, upplev vinets tillverkning, smaka på italienska delikatesser och delta i en matlagningsaktivitet i fantastiska miljöer.

Upplev en stadsvandring där de största sevärdheterna täcks in. Besök Colosseum där gladiatorer och djur kämpade för sina liv mot varandra. Vandra i Borgheseparken strax ovanför Via Veveto där Audrey Hepburn och Elisabeth Taylor höll till på 50-talet. Besök Fontana di Trevi som Anita Ekberg nattbadade i år 1960 i filmen La Dolce Vita.

Rom med omnejd bjuder på mängdes av konferens och aktivitetsmöjligheter. Vår erfarenhet från Rom och våra kontakter på plats garanterar en minnesvärd och innehållsrik konferensresa.