Köpenhamn

Nästan ett ynka stenkast från Malmö ligger Köpenhamn, staden känt för att flera gånger blivit utnämnt till en av de 10 bästa städerna att bo i. Köpenhamn har även flera gånger varit listad som en av de mest cykelvänliga städerna i hela världen. Mer än 63 % av alla hotellrum i staden har dessutom en officiell miljöcertifiering.

Köpenhamns charm har bevarats under lång tid, och vad exakt som gör Köpenhamn så charmigt är svårt att sätta fingret på. Kanske är det välkända danska hygge, kanske är det Nyhavns mysiga promenadstråk, kanske är det de cykelvänliga gatorna eller kanske är det konsten och kulturen. Men vad vi vet är att dess besökare sällan lämnas oberörd.

Med flertalet proffsiga hotell och konferensanläggningar i olika prisklasser att välja mellan gör det enkelt att styra ihop en konferens. Ta med personalen på konferens, kick-off eller studieresa till den danska huvudstaden. Kombinera konferensen med roliga aktiviteter, sightseeing eller besök någon av de många museer staden erbjuder. Ta er runt på cykel, till fots eller hyr en GoBoat och se Köpenhamn från vattnet.  

För dig som redan ätit smørrebröd i Nyhavn eller shoppat på Strøget eller besökt alla muséer finns med säkerhet något nytt och spännande att ta del av. Upptäck Reffen Street Fooddär du kan äta och smaka på mat från världens alla hörn, uppleva kreativa workshops och startups, uppleva olika kulturer och innovativa projekt. Gå under jorden i Cisternerne och utforska enorma underjordiska gångar dit dagsljuset inte når. Långt under Søndermarken på Fredriksberg ligger gamla vattencisterner som idag används för olika utställningar och påminner om gamla katakomber.

Köpenhamn är en av våra favoritstäder och vi visar er gärna runt på våra personliga favoritplatser!