Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol1/qi/6chvvz4nyh1xh8m/tomasevent.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Tomas Event & Design | Minnesvärd underhållning för alla tillfällen

Minnesvärd underhållning för alla tillfällen

Vi har arbetat med flera av Sveriges största artister genom åren. Hos oss kan du boka artist för ert nästa event, konferens eller annat arrangemang, stort som litet. Vårt jobb är att hitta underhållning som gör ditt event oförglömligt.

6x4_underhall_start
Kända artister
Kända artister

Överraska och förgyll konferensen, festen eller kickoffen med en känd artist

DJs
DJs

Våra DJ:s har lång erfarenhet av både privata tillställningar, företagsfester och nattklubbar och spelar musiken som får dansgolven att gunga.

Trubadur & Coverband
Trubadur & Coverband

En trubadur eller ett coverband är perfekt när du vill skapa en lätt, glad eller fartfylld tillställning.

Komiker, föreläsare & konferencier
Komiker, föreläsare & konferencier

Ge medarbetarna motivation och sätt guldkant på vardagen. I vårt kontaktnät finns gott om kända namn och inspirerande personer.

Underhållning

Vi är ett kreativt, roligt och utmanande företag med nytänkande och spännande idéer. Sen starten har vi varit bra på underhållning, att hitta rätt person till just Ditt arrangemang. Oavsett om det handlar om en DJ, trubadur eller känd artist. Efter flera års erfarenhet av musik och underhållning har vi skaffat oss ett brett nätverk och gediget kontaktnät i branschen, vilket gör att vi har full koll på allt vi levererar och vi vet vad som passar till vilket arrangemang. Underhållning handlar om att glädja och skapa positiva upplevelser och minnen. Våra artister framför allt från mingel underhållning till trubadur och DJ. Vi säkerställer god kvalitet på de artister vi bokar och levererar samt tekniken och scen som krävs för arrangemanget.

Underhållning kan vara så mycket mer än musik och artister, det kan vara allt från en komiker, magiker, känd konferencier eller ett gäng dansare som dyker upp mitt i konferensen.

Tomas Event har arbetat med flera av Sveriges största artister genom åren. Hos oss kan du boka artist för ert nästa event, konferens eller annat arrangemang, stort som litet.

Mer om underhållning!

Ibland kan det vara lite knepigt att veta vilken underhållning som passar till vilken grupp, eller vilken konferencier som gör sig bäst på just ert event. Vi skickar gärna, kostnadsfritt, en lathund med ”bra att tänka på” samt tips till ert nästa event.

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande så svarar vi dig så fort som möjligt.