Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol1/qi/6chvvz4nyh1xh8m/tomasevent.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Modeevent Skärholmen Centrum - Tomas Event
Handelsplatser

Under åren har vi varit med och gjort ett stort antal event i köpcentrum och på handelsplatser. Det senaste vi gjort inom den kategorin är Skärholmen Centrums stora höstmodeevent under oktober 2017. Vi ordnade en modevisning utöver det vanliga med dansare från Zacco Entertainment som visade kläder och accessoarer från butikerna i centrum med hjälp av uttrycksfull dans. I mitten av oktober drog en mediakampanj igång med temat Express Yourself Skärholmen vilket syftade till att man ska våga mixa och matcha kläder och accessoarer. Här hade vi dansare och modeller från Kungliga Svenska Balettskolan som även under modevisningarna speglade mediakampanjen genom dansnummer signerat Express Yourself Skärholmen. Till själva modevisningen hämtade vi inspiration från England/Camden där Tomas själv sett modevisningar äga rum direkt på kullersten och mark med endast stolpar och rep som inramning av catwalken.

Lördag den 28 oktober var det dags för modevisningar i Skärholmen centrum. Vi byggde upp ljussatta trossramar i början och slutet av catwalken som ramades in av stolpar och svarta rep. Vi började tidigt på morgonen innan butikerna öppnat med att bygga upp stylingstationer på en central plats i centrum där kunder och besökare fick gratis makeup, styling och tips från våra duktiga makeupartister. Själva modevisningarna skedde 3 gånger under dagen och efter varje visning ville vi aktivera flera platser i centrum, därför gjorde våra dansare även pop-up danser efter varje modevisning. Vi byggde upp modeinstallationer med skyltdockor från butikerna som kläddes med deras kläder och accessoarer som kunderna kunde gå och titta på i centrum.

Tomas Event skötte all planering, logistik, kontakt med butiker, leverantörer och modeller under hela processen, från start till slut. Själva planeringen för hela eventet började redan i våras, men arbetet med att kontakta butiker började i mitten på september då vi gjorde personliga besök hos alla.

 

https://www.youtube.com/watch?v=tHOl84lxgpo&t=2s&vq=HD1080
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande så svarar vi dig så fort som möjligt.