Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol1/qi/6chvvz4nyh1xh8m/tomasevent.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Idol Efterfest i Skärholmen Centrum - Tomas Event
Handelsplatser

Dagen efter den stora Idol finalen den 8 december fick vi möjlighet att arbeta med Idolerna i samarbete med Creativevent. Den 9 december, 2017, var det dags för Idol Efterfest i Skärholmen Centrum med uppträdande och signering.

På kvällen den 8 december började vi rigga inför eventet då vi tog hjälp av TJ Scenproduktioner som byggde scenen snabbt och smidigt. Dagen efter var det full fart från tidig morgon till sen kväll. Det var allt från omflyttning av träd, växter och möbler i centrum, till att rigga ljud, informera kunder om aktiviteter som sker i centrumet till att invänta Idolernas ankomst.

Kl. 15.00 stod den första Idolen på scenen och publiken jublade. Vi hade 11 Idolfinalister på plats som alla sjöng en låt var, Olivia, Noah, Kevin O, Kevin K, Jemima, Frida, Magnus, Erika, Jocke, Gabriel och Hanna. Det var en lyckad spelning med efterföljande signering där alla besökare fick möjlighet att träffa sina idoler.

Planering inför ett stort publikt event tar tid och varje detalj måste ses över, från säkerhet för kunderna i köpcentrumet till säkerhet för artisterna, till att butikerna ska kunna fungera som vanligt under dagen till att all personal är informerad om allt som sker under dagen. All planering lönar sig i slutändan då vi som jobbar kan känna oss trygga med att vi har en plan för olika scenarios som kan hända. ”Check, check, double-check”.

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande så svarar vi dig så fort som möjligt.