Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol1/qi/6chvvz4nyh1xh8m/tomasevent.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Håbo Festdag 2017 - Tomas Event
Kommuner och handelsplatser

Håbo Festdag är vår lilla bebis som vi arbetat med sen starten för 18 år sedan. Det var år 2000 när pendeltågsstationen skulle invigas i Bålsta som vi var med första gången tillsammans med Håbo kommun och ett antal andra aktörer. Håbo Kommun är arrangör av dagen och enda sedan starten har vi levererat underhållning till Håbo Festdag, men år 2016 tog vi över hela projektet och alla dess delar från kommunen. Inom kommunen sitter en projektgrupp som ansvarar tillsammans med oss för projektet och genomförandet. Planeringen av Håbo Festdag startar redan i januari/februari och löper hela våren fram till genomförande i augusti.

Håbo Festdag är en familjedag som riktar sig till både ung som gammal. Det är kommunens egna dag som spridit sig och blivit ett namn även runt kranskommuner och lockar årligen runt tiotusen besökare. Här finns allt från kända till lokala artister, aktiviteter för alla åldrar, marknadsgata med knallar, företag och föreningar samt restauranger och foodtrucks.

Under de senaste två åren har vi alltså projektlett hela festdagen och dess innehåll i samråd med Håbo kommun. Vi har arbetat med layout på bilagan tillsammans med Ena-Håbo Tidningen och Bålstabladet, vi har haft kontakt med marknadshandlare, företag och föreningar, ordnat kända artister efter tillgänglighet och haft hand om all logistik och planering vad gäller ytor, kartor och placeringar, självklart i nära samråd med Håbo kommun.

https://www.youtube.com/watch?v=LzxO9BM12ts&t=2s&vq=HD1080
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande så svarar vi dig så fort som möjligt.