Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol1/qi/6chvvz4nyh1xh8m/tomasevent.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Tomas Event | Din eventbyrå i Stockholm | Möten, event & konferens

Tomas Event & Design

Tomas Event & Design är en helhetsleverantör inom mötes- och eventbranschen. Genom kommunikation, logistik, aktiviteter och underhållning skapar vi mötet, konferensen eller eventet som passar ert behov. Vi skapar arrangemang där ert syfte, känsla och mål ligger i fokus. I snart 20 år har vi arbetat med att skapa kreativa lösningar åt våra kunder, där starka relationer alltid är en viktig del för oss och bidrar till goda resultat.

Drivkraften hos oss som eventbolag är gemenskap och mötet mellan människor, detta är något som genomsyrar all vår verksamhet. Att korsa gränser och skapa samhörighet genom aktiviteter och underhållning, oavsett om det handlar om B2B, B2C eller internt.

Projektledning

Projektledning är ett brett begrepp och man skulle kunna säga att det mesta vi gör har med projektledning att göra, oavsett om det handlar om projektledning på en handelsplats eller under ett event.

Projektledarens roll är en viktig faktor för att få mötet eller eventet att hålla högsta kvalitet och skapa en trygghet hos dig som kund. Tillsammans gör vi en noggrann projektplanering och behovsanalys. Varje projekt är unikt och för oss är det viktigt att vi kan uppfylla dina förväntningar och krav.

Vi har ett nätverk av projektledare med spetskompetens inom flera områden, det kan vara konferensteknik, filmanimering, illustratörer, dekoratörer eller designers.

  • Tomas VD, PROJEKTLEDARE

    Min passion för musik var det som ledde mig in i det jag gör idag. Det började med att jag som väldigt ung började köpa och samla på skivor. Som DJ på kursgårdar och företagsevent.

  • Briitta PROJEKTLEDARE, ADMINISTRATÖR

    Jag har arbetat som projektledare på Tomas Event sedan februari 2015. Innan det har jag studerat både i USA och Sverige, allt från journalistik och foto till ledarskap.

  • Tony PROJEKTLEDARE, MARKNADSFÖRING

    Jag har varit en del av Tomas Event sedan 2015 som eventkoordinator och DJ i kombination med högskolestudier. Sommaren 2018 examinerades jag med en kandidatexamen i turismvetenskap, inriktning medieproduktion/teknik.

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande så svarar vi dig så fort som möjligt.