Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/webvol1/qi/6chvvz4nyh1xh8m/tomasevent.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer_theme/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Tomas Event & Design | Köpcentrum | Event & ökad handel
ÖKAD HANDEL
TILLVÄXT & ATTRAKTIONSKRAFT
HÅLLBAR UTVECKLING

Handelsplats – & fastighetsutveckling

Förhöjd attraktionskraft, ökad handel och en bättre lokal samverkan med event som passar alla, i kommunen, på destinationen eller i köpcentrumet.

https://www.youtube.com/watch?v=LnKloj6oJ3U&vq=HD1080
Kommun
Kommun

Attraktiva handelsplatser, event och möten är en otroligt viktig del för en levande kommun och en avgörande faktor för framgångsrik destinationsutveckling.

Köpcentrum och handelsplatser
Köpcentrum och handelsplatser

Vi gör varje år flera publika events som vänder sig till allmänheten. Läs mer om hur vi arbetar med köpcentrum & handelsplatser.

Konsultuppdrag & fastigheter
Konsultuppdrag & fastigheter

Uppdraget som konsult hos fastighetsägare, köpcentrum och företag varierar från befattningar inom centrumledning till eventproducenter.

Destinationsutveckling
Destinationsutveckling

Destinationsutveckling är en stor del av det vi gör, både hos kommuner, orter och platser men på olika sätt.

Fastigheter & Handelsplatser

Vi på Tomas Event har länge arbetat med både centrumledning och centrumaktiviteter med befattningar som centrumledare, marknadsansvarig och eventproducent. Vi hjälper gärna till med dekorlösningar och älskar att hitta på nya idéer, för att sen genomföra och utvärdera tillsammans med er. Vi fokuserar alltid på att skapa ökad handel och se till att följa handelsplatsens profil. Vi är ofta med i den långsiktiga planeringen för att nå de mål som handelsplatsen vill uppnå men vi kan också gå in i tillfälliga, kortare uppdrag.

kopcentrum_liten

Tillväxtmöjligheter?

Det finns många aspekter att tänka på för att öka värdet, attraktionskraften och närvaron. Fyll i formuläret bredvid för att få tillgång till våra kunskaper kring ökad tillväxt och utveckling i kommunen, köpcentrumet eller på destinationen.

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande så svarar vi dig så fort som möjligt.